Comfortabel en zorgeloos huren in Heerhugowaard

Lapiz Lazuli

Aan het Stadsplein in Heerhugowaard is het eigenzinnige gebouw Lapis Lazuli gebouwd. Comfortabel wonen op een centrale plek met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De 50 vrije sector huurappartementen worden vrijwel gebruiksklaar opgeleverd met een luxe keuken en badkamer. De wanden zijn gesausd en er ligt een fraaie PVC vloer in het gehele appartement.

Update verhuur

Alle appartementen zijn verhuurd. Wij wensen de toekomstige bewoners van Lapis Lazuli veel woonplezier toe.

Huren in Lapis Lazuli? Dit zijn de stappen!

Meld u aan

1

Meld u aan

Meld u aan als geïnteresseerde. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen. En we laten u uiteraard weten wanneer de verhuur start en hoe het digitale verhuurproces verloopt.

DIRECT AANMELDEN

Start verhuur

2

Start verhuur

De verhuur is gestart! U kunt zich online inschrijven als (reserve)kandidaat voor het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat.

Inschrijving compleet maken

3

Inschrijving compleet maken

Maak uw inschrijving online compleet. Vul alle gevraagde gegevens in en upload alle gevraagde documenten.

Toewijzing van de appartementen

4

Toewijzing van de appartementen

Bij de toewijzing wordt een toewijzingsmodule gebruikt welke toeziet op het naleven van de juiste toewijzingscriteria per woning. De toewijzingsmodule selecteert random kandidaten die voldoen aan de inkomenscriteria en doelgroepenbeleid. Indien meerdere kandidaten gelijke voorkeur voor een woning hebben gegeven én voldoen aan de inkomenstoets en doelgroepenbeleid, wordt er door de toewijzingsmodule random geloot welke kandidaat (als eerste) de woning krijgt toegewezen. Dit betreft een willekeurige loting verricht door de toewijzingsmodule.

Tot en met 26 januari 2022 worden de woningen exclusief toegewezen aan huurders in de leeftijdscategorie 55+. Na deze datum, wijzen wij met voorrang toe aan deze leeftijdscategorie.

Oplevering van het appartement

5

Oplevering van het appartement

Het is zover! Uw appartement wordt opgeleverd en u ontvangt de sleutels van uw nieuwe woning. Heel veel woonplezier gewenst.